AUTODESK FEATURECAM OPLEIDINGEN

Pro4CNC is dealer van Autodesk FeatureCAM CAM software en verzorgt gedetaileerde training en opleiding voor dit uniek CAM programma.

De deelnemer leert werkstukken te tekenen als er geen digitale informatie aanwezig is. De deelnemer leert de digitale werkstuk informatie uit vele formaten zoals DXF, STEP, DWG, IGES enz. te importeren en deze digitale informatie te gebruiken in FeatureCAM. De deelnemer leert aansluitend hoe de bewerkingen in FeatureCAM geprogrammeerd, gesimuleerd en omgezet worden in NC-code voor de draaibank, het bewerkingscentrum of de draadvonker.

De FeatureCAM training duurt 2 dagen en wordt afgesloten met een deelnamecertificaat. Afhankelijk van het machinetype is het nodig extra trainingsdagen te volgen.

Via Stichting OOM kunt U zich aanmelden voor een vergoeding voor deze AUTODESK FEATURECAM OPLEIDING.

FeatureCAM Standaard

Alle functies van de Autodesk FeatureCAM Standaard licentie worden met gebruik van Autodesk FeatureCAM trainingsdocumentatie uitgelegd. De deelnemers kunnen na deze 3-daagse opleiding zelfstandig CNC programma's maken .

FeatureCAM Premium

Alle functies van de Autodesk FeatureCAM Premium licentie worden met gebruik van Autodesk FeatureCAM trainingsdocumentatie uitgelegd. De deelnemers kunnen na deze 5-daagse opleiding zelfstandig CNC programma's maken .

FeatureCAM Ultimate

Alle functies van de Autodesk FeatureCAM Ultimate  licentie worden met gebruik van Autodesk FeatureCAM trainingsdocumentatie uitgelegd. De deelnemers kunnen na deze 5-daagse opleiding zelfstandig CNC programma's maken .