Abonnement Autodesk Fusion 360 Software


Van high speed ruwfrezen met adaptive toolbanen tot snelle en gemakkelijke programmering van meerassige CNC machines met toolorientatie, Autodesk FUSION 360 heeft alles aan boord om uw werk te optimaliseren. Produceer bewerkingen met 2.5-, 3-, 4- en 5-assig frezen, nulpuntmetingen, draaien, draai-frezen en profilering. Maak gebruik van de gratis postprocessors en pas ze aan uw wensen aan. Autodesk FUSION 360 heeft buiten deze CAM functies nog veel meer mogelijkheden om solids aan te passen voor een optimale verspaning.

E-learning jaarabonnement

U krijgt als deelnemer een jaar lang onbeperkte toegang tot het leerportaal van Pro4CNC. In dit leerportaal zit de bovengenoemde opleiding verwerkt in de vorm van instructievideo's, praktijkoefeningen en beschrijvingen. U hebt ruim de tijd de opleiding af te ronden en uw lestijden flexibel in te delen. Prijs is per jaar per persoon.

Online opleiding

U kunt  via uw PC met internetverbinding online deelnemen aan deze klassikale opleiding. U hoeft niet te reizen naar een opleidingslocatie. Deze opleidingen worden op vooraf ingeplande data en tijden gehouden. De instructeur geeft uitleg en laat u oefeningen uitvoeren om u op te leiden.

De prijs is per dag per persoon.

In-company opleiding

Bij een In-company opleiding komt de instructeur naar uw bedrijfslocatie, waar tot maximaal 8 medewerkers kunnen deelnemen. Cursisten gebruiken daarbij hun eigen PC om praktijkoefeningen uit te voeren.

De prijs is per dag, onafhankelijk van het aantal deelnemers (max. 8 personen)