HURCO ULTIMAX OPLEIDINGEN

 

Pro4CNC is in Nederland de opleider voor HURCO dialoogprogrammering. De HURCO besturing kan net als vele andere besturingen in NC/ISO-code worden geprogrammeerd en heeft daarbij tevens een mogelijkheid om via WINMAX op een dialoog manier te programmeren waardoor de programmeur sneller een CNC programma kan schrijven. 

Deelnemers zijn na deze CNC opleiding in staat om zelfstandig aan de hand van een werkstuktekening een CNC programma te schrijven en te simuleren.

De CNC training duurt 2 dagen en wordt afgesloten met een deelnamecertificaat.  Via Stichting OOM kunt U zich aanmelden voor een vergoeding voor deze HURCO CNC OPLEIDING

Hurco UltiMax Basis

De Hurco UltiMax Basis CNC opleiding is voor beginnende CNC programmeurs ontwikkeld en is praktijkgericht zodat de deelnemer aan het einde van deze CNC training geheel zelfstandig CNC programma's kan programmeren in de Hurco UltiMax dialoogprogrammeertaal.

 

Deze training duurt 2 dagen en kan alleen op locatie worden gegeven aan uw eigen Hurco machines. Optimaal is maximaal 2 programmeurs per machine te trainen. 

Hurco UltiMax Premium

De Premium CNC training is de volgende stap na de Basis CNC opleiding. In deze cursus kunnen ook ervaren CNC programmeurs deelnemen. De duur van deze opleiding is meestal maatwerk.

 

Minimaal duurt deze training 1 dag en wordt net als de basisopleiding ook op locatie aan uw eigen bewerkingscentra of draaibanken gegeven.

Optimaal is maximaal 2 programmeurs per machine te trainen.

Hurco UltiMax Opties

De Opties opleiding wordt als maatwerk en naar klantbehoefte aangeboden en kan uit de volgende onderdelen bestaan:

 

Draai-Zwenkas-programmering en bediening; Tool- en werkstukmeten met meettasters; 3D-programmering in dialoog; CNC programmeren met behulp van DXF-importeren; Andere programmeringen gaan op aanvraag,