HURCO WINMAX OPLEIDINGEN

 

Pro4CNC is in Nederland de opleider voor HURCO dialoogprogrammering. De HURCO besturing kan net als vele andere besturingen in NC/ISO-code worden geprogrammeerd en heeft daarbij tevens een mogelijkheid om via WINMAX op een dialoog manier te programmeren waardoor de programmeur sneller een CNC programma kan schrijven. Deze CNC training wordt gegeven met de originele HURCO software WINMAX.

Deelnemers zijn na deze CNC opleiding in staat om zelfstandig aan de hand van een werkstuktekening een CNC programma te schrijven en te simuleren.

De CNC training duurt 2 dagen en wordt afgesloten met een deelnamecertificaat.  Via Stichting OOM kunt U zich aanmelden voor een vergoeding voor deze HURCO CNC OPLEIDING

Hurco WinMax Basis

De Hurco WinMax Basis CNC opleiding is voor beginnende CNC programmeurs ontwikkeld en is praktijkgericht zodat de deelnemer aan het einde van deze CNC training geheel zelfstandig CNC programma's kan programmeren in de Hurco WinMax dialoogprogrammeertaal.

 

Deze training duurt 2 dagen en kan ook op locatie worden gegeven aan uw eigen machines. Optimaal is maximaal 2 programmeurs per machine te trainen. De overige deelnemers worden geschoold met behulp van de Hurco WinMax PC desktop software.

Hurco WinMax Premium

De Premium CNC training is de volgende stap na de Basis CNC opleiding. In deze cursus kunnen ook ervaren CNC programmeurs deelnemen. De duur van deze opleiding is meestal maatwerk.

 

Minimaal duurt deze training 1 dag en kan net als de basisopleiding ook op locatie aan uw eigen bewerkingscentra of draaibanken plaastvinden.

Optimaal is maximaal 2 programmeurs per machine te trainen. De overige deelnemers worden geschoold met behulp van de Hurco WinMax PC desktop software.

Hurco WinMax Opties

De Opties opleiding wordt als maatwerk en naar klantbehoefte aangeboden en kan uit de volgende onderdelen bestaan:

 

Draai-Zwenkas-programmering en bediening; Tool- en werkstukmeten met meettasters; 3D-programmering in dialoog; CNC programmeren met behulp van DXF-importeren; gebruik van de NC-dialoogmix optie; Inzetten van de toolwisseloptimalisatie; Automatisch centerlijnen meten aan 5-assige Hurco bewerkingscentra; Andere programmeringen gaan op aanvraag,