AUTODESK FEATURECAM

Maak onderdelen sneller met geautomatiseerde CAM. FeatureCAM®-software automatiseert uw workflow van ontwerp tot NC-code.

FeatureCAM® CNC-programmeersoftware bevat featureherkenning en automatiseringstools om de programmeertijd te verkorten. Bekijk onderstaande video's voor meer informatie.

Functies van Autodesk FeatureCAM

Sneller programmeren

Automatiseer uw proces vanaf het ontwerp tot aan de NC-code en verkort uw programmeertijden. (Video: 1:16 Min.)

Feature herkenning

Gebruik de feature herkenning om bewerkbare features in uw ontwerp te scannen, identificeren en maken. . (Video: 2:04 Min.)

Geïntegreerde intelligentie

 FeatureCAM helpt bij automatisch kiezen van gereedschappen, bijbehorende verspaningsdata en meer,  voor gelijkblijvende programmering (Video: 1:36 Min.)


Controle over de programmering

Standaardiseer en produceer de gewenste resultaten met bibliotheken, configuraties en attributen. (Video: 1:32 Min.)

Botsingsvermijding

Gebruik botsingsvermijding om gereedschapspaden aan te passen, gereedschappen te kantelen en geselecteerde gebieden van uw model te vermijden. (Video: 1:40 Min.)

Spanmiddelen en machineklemmen

Bij het programmeren van onderdelen, werkt FeatureCAM gereedschapsbanen bij om botsingen met de opspanning te voorkomen. (Video: 1:38 Min.)


Ruwdeelmodellen

Controleer de hoeveelheid resterend materiaal om onnodige gereedschapsbanen en mogelijke botsingen te voorkomen. (Video: 1:56 Min.)

Simulatie en visualisatie

Vermijd stilstand van de machine. Markeer afwijkingen tussen uw geprogrammeerde onderdeel en het nominale ontwerp. (Video: 1:16 Min.)

CNC-frezen

FeatureCAM ondersteunt 3-, 4- en 5-assige CNC-freesmachines met een serie configuraties. (Video: 2:20 Min.)


CNC-draaien

Features voor programmeerverbeteringen van draaibanken omvatten automatische hoekafronding, part handling en meer. (Video: 1:23 Min.)

Draai-freescentra

Optimaliseer CNC-programma's voor multitasking draai-freescentra om cyclustijden te verkorten. (Video: 1:31 Min.)

Langdraaimachines

Simuleer bewegingen van het onderdeel, gebruik automatische gereedschapstoewijzing en krijg geavanceerde synchronisatie. (Video: 1:41 Min.)


Uitgebreide machine-ondersteuning

Programmeer freesbanken, draaibanken, langdraaiers, draadvonkers en meer.
(Video: 1:16 Min.)