Cad-Cam

Cad-Cam · 09. maart 2020
Om haar unieke positie als totaalleverancier van digitale ontwerp- en productieoplossingen in de Benelux te versterken heeft Cadac Group per 1 maart 2020 haar Digital Fabrication-divisie uitgebreid met CAM-specialist Frank Smets. Frank is per 1 maart in dienst getreden als manager Digital Fabrication bij Cadac Group. Hij is sinds 1986 werkzaam in de CAM-wereld en heeft een indrukwekkend CV opgebouwd met managementposities bij verschillende bedrijven zoals Unisign & HURCO. Daarnaast heeft...
Cad-Cam · 21. november 2019
Opleider Pro4CNC helpt MKB-bedrijven met een minimale investering te starten of over te stappen naar de modernste vorm van CAD-CAM programmeren. Autodesk Fusion 360 CAE-CAD-CAM als basis voor nieuw online leerplatform

Cad-Cam · 09. mei 2019
Hoewel er vele tientallen CAM-systemen beschikbaar zijn, is het kiezen ervan niet zo moeilijk als velen denken. Het komt erop aan de beste software te kiezen voor uw toepassing. Hier beschrijven we de 6 belangrijkste zaken waarop u moet letten. Inclusief uitgebreide video-uitleg.

Cad-Cam · 08. mei 2019
De wereldwijde markt voor toeleveranciers verandert snel, met concurrentie vanuit alle richtingen en marges die krimpen naarmate iedereen zijn verspaningsactiviteiten aanscherpt.

Cad-Cam · 07. mei 2019
Vergelijk nu uw machinebesturing met de technische specificatie van de snelste besturing in de industrie, lees aansluitend waarom dat nodig is en bekijk de bijbehorende video.

Cad-Cam · 06. mei 2019
Werk samen met uw team en deel Autodesk FeatureCAM. Programmagegevens, live 3D simulatie, werkstukopspanning worden in een beveiligde cloudomgeving gedeeld tussen operators, werkvoorbereiding, engineers en andere teamleden via laptop, tablet of telefoon. Bekijk ook de video.

Cad-Cam · 14. juni 2017
Frank Smets heeft zijn werk bij Hurco verruild voor een eigen onderneming: Pro4CNC. Hij gaat zijn jarenlange ervaring in de verspaning vooral inzetten op het vlak van scholing. “Maar dan wel gericht op de vakmensen voor enkelstuks en kleine series.” En daar sluit zijn tweede activiteit naadloos op aan: de vertegenwoordiging en support voor FeatureCAM in samenwerking met 4D CAM.