CNC AUTOMATISERING

Foto Autodesk
Foto Autodesk

CNC-processen optimaliseren

Een gebrek aan geschoolde werknemers, Industrie 4.0, insteltijden voor uw CNC-machines, niet-productieve tijden bij de productie van uw onderdelen, en meer, zijn uitdagingen van vandaag in CNC-productiebedrijven.

Wij helpen gericht, stap voor stap, om uw productie te optimaliseren en vervolgens te automatiseren.


Stapsgewijs naar hogere winstgevendheid

Het vergroten van de capaciteit van uw productie door te investeren in nieuwe machines brengt hoge kosten met zich mee en meestal ook de behoefte aan nieuwe specialisten. En de pure gereedschapsoptimalisatie door betere snijgegevens en standtijden levert alleen de voordelen op bij grote series. Bovendien kost het nemen van elke stap in het proces tijd en geld. Het is daarom belangrijk om elke stap afzonderlijk te onderzoeken op optimalisatiepotentieel om de kosten te verlagen en de winst te vergroten. Wij ondersteunen u om deze stappen in uw productie te integreren.

Foto Imnoo
Foto Imnoo

Berekening CNC-onderdelen

Digitaliseer het maken van uw offertes met kunstmatige intelligentie, die zich aanpast aan uw CNC-bedrijf. Uw verkoopproces wordt stap voor stap geautomatiseerd, zodat u sneller en betrouwbaarder meer bestellingen binnenhaalt.

Foto Sandvik
Foto Sandvik

Beheer CNC-Gereedschappen

Breng uw gereedschapsgegevens digitaal samen in één database en koppel deze gegevens aan uw machines, uw CAD-CAM-systemen, uw voorinstellingen, uw ERP-software en meer. Nooit meer verschil in toerentallen, voedingen en meer.

Foto Autodesk
Foto Autodesk

Simuleren van CNC-code

Begin met volledige virtuele machinesimulaties van de echte CNC-code met alle machinedetails door digitale tweelingen van uw machines toe te passen. Verminder of elimineer opstarttijden van nieuwe programma's in uw werkplaats.


Foto Renishaw
Foto Renishaw

Meten op de CNC-machine

Meten van gereedschappen en/of werkstukken direct op de machine is een bewezen techniek om efficiëntie, kwaliteit, capaciteit en nauwkeurigheid te maximaliseren. In combinatie met CAD-CAM software kunnen meetfuncties eenvoudig worden geprogrammeerd en gesimuleerd.

Foto Zeroclamp
Foto Zeroclamp

Inzet van  nulpuntsystemen

Een nulpuntspansysteem is het moderne alternatief voor de conventionele T-gleuven.

De insteltijden worden drastisch verkort en de machinecapaciteit wordt daardoor vergroot. Maximale flexibiliteit en procesbetrouwbaarheid tijdens de gehele productie zijn gegarandeerd.

 

Foto Zeroclamp
Foto Zeroclamp

Beladen van de CNC-machine

Geautomatiseerde CNC-productie van onderdelen, ook voor kleine series, dankzij maximale flexibiliteit en een grote verscheidenheid aan handling-opties.

De ZeroClamp Zerobot® is een economisch alternatief voor standaard automatiseringsoplossingen.