Pro4CNC is erkend voor het geven van CNC- en CADCAM-Opleidingen met een STAP-Budget
28. april 2022
STAP-budget is een nieuwe vergoeding voor scholing en staat voor Stimulering van de ArbeidsmarktPositie. Met dit budget kunt u uw positie op de arbeidsmarkt verbeteren. U kunt een vergoeding van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen om te gebruiken voor scholing. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Cad-Cam · 12. februari 2022
Na 2 jaar gaat Pro4CNC weer volledig 100% zelfstandig verder. De website is binnenkort weer volledig bijgewerkt en geeft u de mogelijkheid te zien waarmee we u van dienst kunnen zijn.
Cad-Cam · 21. november 2019
Opleider Pro4CNC helpt MKB-bedrijven met een minimale investering te starten of over te stappen naar de modernste vorm van CAD-CAM programmeren. Autodesk Fusion 360 CAE-CAD-CAM als basis voor nieuw online leerplatform

Cad-Cam · 09. mei 2019
Hoewel er vele tientallen CAM-systemen beschikbaar zijn, is het kiezen ervan niet zo moeilijk als velen denken. Het komt erop aan de beste software te kiezen voor uw toepassing. Hier beschrijven we de 6 belangrijkste zaken waarop u moet letten. Inclusief uitgebreide video-uitleg.

Cad-Cam · 08. mei 2019
De wereldwijde markt voor toeleveranciers verandert snel, met concurrentie vanuit alle richtingen en marges die krimpen naarmate iedereen zijn verspaningsactiviteiten aanscherpt.

Cad-Cam · 07. mei 2019
Vergelijk nu uw machinebesturing met de technische specificatie van de snelste besturing in de industrie, lees aansluitend waarom dat nodig is en bekijk de bijbehorende video.

Cad-Cam · 06. mei 2019
Werk samen met uw team en deel Autodesk FeatureCAM. Programmagegevens, live 3D simulatie, werkstukopspanning worden in een beveiligde cloudomgeving gedeeld tussen operators, werkvoorbereiding, engineers en andere teamleden via laptop, tablet of telefoon. Bekijk ook de video.

Cad-Cam · 14. juni 2017
Frank Smets heeft zijn werk bij Hurco verruild voor een eigen onderneming: Pro4CNC. Hij gaat zijn jarenlange ervaring in de verspaning vooral inzetten op het vlak van scholing. “Maar dan wel gericht op de vakmensen voor enkelstuks en kleine series.” En daar sluit zijn tweede activiteit naadloos op aan: de vertegenwoordiging en support voor FeatureCAM in samenwerking met 4D CAM.