CNC OPLEIDINGEN

CNC besturing Hurco
Foto Hurco

CNC-Kennis opbouwen

Digitalisering is wereldwijd een onderwerp waar ook u mee te maken krijgt. Het gezegde "een leven lang leren" is waarschijnlijk niet vreemd. Daarom ondersteunen wij u en uw medewerkers met CNC-opleidingen. We gebruiken nieuwe CNC-trainingsmethoden om uw CNC-kennis de klok rond uit te breiden, zodat u efficiënt kunt leren. We hebben CNC-trainingen voor elk type leerling en zullen met u samenwerken om de meest geschikte oplossing te vinden om uw CNC-machines winstgevender te gebruiken.


Kies uw passende CNC-opleiding

Hebt u vragen over onze opleidingsmogelijkheden? Wilt u weten welke kennis nodig is om efficiëntere CNC-programma's te maken? Met welk type CNC-trainingen wordt deze kennis het beste getraind? We helpen u graag te beslissen of e-learning, live onlinetraining, face-to-face training of een combinatie van deze mogelijkheden geschikt is voor u en uw medewerkers. Onze CNC-opleidingen bieden voor ervaren en onervaren CNC-programmeurs een solide basis, zodat verdere ontwikkeling tot CNC-expert mogelijk is. 

Foto Siemens
Foto Siemens

E-learning

Ons Pro4CNC e-learningplatform is gebouwd op het Moodle-leerplatform dat op veel universiteiten en scholen wordt gebruikt. Overal waar internet is, is privétoegang tot het Pro4CNC e-learningplatform mogelijk, of u nu een tablet, mobiele telefoon of pc gebruikt.
U gebruikt uw eigen proefversie van de betreffende software die u leert, zodat u het geleerde zelf in de praktijk kunt oefenen.

Foto Siemens
Foto Siemens

Live-Online-Opleiding

Live training privé of in kleine groepen met directe ondersteuning van onze experts, net als in een echt klaslokaal. U hebt toegang tot het Pro4CNC e-learning platform, dus alle digitale trainingsmaterialen en instructievideo's zijn beschikbaar voor extra ondersteuning. U kunt de training thuis of op het werk volgen zonder extra reiskosten. U gebruikt uw eigen pc en hebt alleen een internetverbinding nodig

Foto Siemens
Foto Siemens

In-Company-Opleiding

In een direct contact met onze trainer ter plaatse in uw bedrijf of in een aparte trainingsruimte, wordt u opgeleid in de door u gekozen software of machinebesturing.

Deze face-to-face training kan zelfs direct op uw eigen machine plaatsvinden. U hebt de keuze uit basistrainingen, optietrainingen of privé training naar eigen keuze.

 


Tekort aan technisch personeel

Het tekort aan technisch personeel in Nederland en Belgie zoals cnc frezers, cnc programmeurs, cad-cam programmeurs kan worden opgelost door enthousiaste medewerkers met de juiste cnc training op te leiden. Of zij nu uw cnc freesbank of cnc draaibank programmeren of bedienen, in alle gevallen is uw doel om uw productie winstgevender te maken.

Maar al te vaak wordt een van uw ervaren medewerkers ingezet om de nieuwe frezer, draaier of werkvoorbereider op te leiden en ontbreekt het dan vaak aan het leggen van een goede programmeerbasis in dit leerproces. Pro4CNC richt zich daarom met name op het leggen van een solide basis in het CNC programmeren omdat een goede programmeur sneller bezig is met het maken van spanen op uw machine, iets wat met namen in de enkelstuks- en kleinserieproductie nodig is om winstgevend te kunnen zijn.

Subsidie

Er zijn tal van mogelijkheden voor subsidie op onze CNC-opleidingen en CNC trainingen.Via OOM, het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking, kunnen Nederlandse bedrijven en werknemers in de metaalbewerking financiële bijdragen ontvangen voor scholing en ontwikkeling. Lees hierover verder op de website van het OOM.

Pro4CNC - Uw aanspreekpunt voor passende CNC-training

Pro4CNC heeft meer dan 10 jaar ervaring met Hurco WinMax en Hurco Ultimax CNC-bewerkingscentra en kan daarom beide dialoogprogrammeertalen tot in detail op locatie in uw fabriek trainen. Machinebediening, gebruik van tasters, gereedschapsmeting, rondassen tot 5-assige bewerkingscentra en draaibanken kunnen ook ter plaatse worden getraind.