AUTODESK FUSION 360

Van high speed ruwfrezen met adaptive toolbanen tot snelle en gemakkelijke programmering van meerassige CNC-machines met toolorientatie, Autodesk FUSION 360 heeft alles aan boord om uw werk te optimaliseren. Produceer bewerkingen met 2.5-, 3-, 4- en 5-assig frezen, nulpuntmetingen, draaien, draai-frezen en profilering. Maak gebruik van de gratis postprocessors en pas ze aan uw wensen aan. Autodesk FUSION 360 heeft buiten deze CAM functies nog veel meer mogelijkheden om solids aan te passen voor een optimale verspaning. Bekijk onderstaande video's voor meer informatie.


CAM functies van Autodesk FUSION 360

2,5 en 3-assig CNC frezen

Snel instellen van onderdelen en snel genereren van gereedschapsbanen om kwaliteitsproducten te maken. Verlengen van gereedschap-standtijden met volledig geïntegreerde CAM, inclusief 2,5- en 3-assige bewerkingen.

4-assig CNC frezen

Maak geïndexeerde of mantelvlak-gereedschapsbanen met uw 4e as van uw machine voor complexe geometrie.

3+2 en 5-zijdig CNC frezen

Maak gebruik van de meerassige mogelijkheden in uw werkplaats met ongecompliceerde gepositioneerde 5-assige programmering, die de machine-omsteltijden tussen bewerkingen aanzienlijk verkort.


5-assig simultaan CNC frezen

Frees complexe geometrie, vermijd botsingen, en werk met kortere gereedschappen voor superieure oppervlaktekwaliteit met 5-assig simultane bewerkingen.

CNC draaien

Programmeer 2D draai-onderdelen en controleer uw gereedschapsbanen met grafische model-simulatie om fouten en botsingen tussen het product, ruwdeel, gereedschappen en opspanning, vooraf vast te kunnen stellen.

CNC draai-frezen

Combineer frezen en draaien op uw draaibank met aangedreven gereedschappen om complexere onderdelen te maken zonder van machine te moeten wisselen.


Nulpunten meten

Gebruik meettasters in de machine om nulpunten van uw onderdelen te meten en uw steltijden te verlagen.

 

CNC water-, laser- en plasmasnijden

Genereer gereedschapsbanen vanuit 3D-solids, inclusief plaatwerkuitslagen, om waterstraal-, laser- en plasmasnijders te bedienen.

 

Postprocessoren

Post supersnel volledige NC-programma's met een gratis postprocessor uit onze omvangrijke bibliotheek. Verander de vrij toegankelijke postprocessors zelf om uw eigen wensen te integreren.