AUTODESK FUSION 360 OPLEIDING

Pro4CNC verzorgt gedetailleerde training en opleiding voor Autodesk FUSION 360 CAD-CAM software.

De deelnemer leert de digitale werkstuk informatie uit vele formaten zoals DXF, STEP, DWG, IGES enz. te importeren en deze digitale informatie te gebruiken in FUSION 360. De deelnemer leert aansluitend hoe de bewerkingen in FUSION 360 geprogrammeerd, gesimuleerd en omgezet worden in NC-code.  Via Stichting OOM kunt U zich aanmelden voor een vergoeding voor deze Fusion 360 CAD-CAM OPLEIDING

Fusion 360 Opleiding 2,5D CNC-frezen

In deze Fusion 360 training van 2.5D CNC-freesmogelijkheden leert u de eerste stappen te zetten vanaf het inlezen van een solid-model tot het maken van de NC-code.

Deze CADCAM-opleiding is beschikbaar als E-learning, Live Online en In-Company variant.

Fusion 360 Opleiding 3D CNC-frezen

Na de Fusion 360 2.5D CNC-freestraining gaat deze training verder en leert u de verschillende 3D-freesstrategieën die u op uw bewerkingscentra kunt gebruiken.

Deze CADCAM-opleiding is beschikbaar als E-learning, Live Online en In-Company variant.

Fusion 360 Opleiding CNC-draaien

Of u nu een 2-assige CNC-draaibank programmeert of zelfs een CNC-draaibank met aangedreven gereedschappen, in deze training leert u alle details. Deze CADCAM-opleiding is beschikbaar als E-learning, Live Online en In-Company variant.

Fusion 360 Opleiding meerassig CNC-frezen

Fusion 360 heeft veel strategieën om 4-assige, 5-assige en zelfs CNC simultaan freesbewerkingen te programmeren. Deze training brengt u op het juiste niveau. Deze CADCAM-opleiding is beschikbaar als Live Online en In-Company variant.