AUTODESK FUSION 360 OPLEIDINGEN

Pro4CNC is dealer van Autodesk FUSION 360 CAD-CAM software en verzorgt gedetaileerde training en opleiding voor dit unieke programma.

De deelnemer leert werkstukken te tekenen als er geen digitale informatie aanwezig is. De deelnemer leert de digitale werkstuk informatie uit vele formaten zoals DXF, STEP, DWG, IGES enz. te importeren en deze digitale informatie te gebruiken in FUSION 360. De deelnemer leert aansluitend hoe de bewerkingen in FUSION 360 geprogrammeerd, gesimuleerd en omgezet worden in NC-code voor de draaibank, het bewerkingscentrum of de draadvonker.

De FUSION 360 training duurt 2 dagen en wordt afgesloten met een deelnamecertificaat. Afhankelijk van het machinetype is het nodig extra trainingsdagen te volgen.

Via Stichting OOM kunt U zich aanmelden voor een vergoeding voor deze AUTODESK FUSION 360 OPLEIDING.

FUSION 360 Standaard

Alle standaard CAM-functies van de Autodesk FUSION 360 licentie worden met gebruik van Autodesk FUSION 360 trainingsdocumentatie uitgelegd. De deelnemers kunnen na deze 3-daagse opleiding zelfstandig CNC programma's voor 3-assige CNC bewerkingscentra en 2-assige CNC draaibanken maken .

FUSION 360 Premium

Alle premium CAM-functies van de Autodesk FUSION 360 licentie worden met gebruik van Autodesk FUSION 360 trainingsdocumentatie uitgelegd. De deelnemers kunnen na deze 5-daagse opleiding zelfstandig CNC programma's maken voor 5-assige (3+2) CNC bewerkingscentra en CNC draaibanken met aangedreven gereedschappen .

FUSION 360 Ultimate

Alle ultimate CAM-functies van de Autodesk FUSION 360  licentie worden met gebruik van Autodesk FUSION 360 trainingsdocumentatie uitgelegd. De deelnemers kunnen na deze 5-daagse opleiding zelfstandig CNC programma's maken voor 5-assige simultaan CNC bewerkingscentra en CNC draai-freesbanken met meerdere turrets en zwenkkop.