AUTODESK FUSION 360 OPLEIDINGEN

Pro4CNC is dealer van Autodesk FUSION 360 CAD-CAM software en verzorgt gedetaileerde training en opleiding voor dit unieke programma.

De deelnemer leert werkstukken te tekenen als er geen digitale informatie aanwezig is. De deelnemer leert de digitale werkstuk informatie uit vele formaten zoals DXF, STEP, DWG, IGES enz. te importeren en deze digitale informatie te gebruiken in FUSION 360. De deelnemer leert aansluitend hoe de bewerkingen in FUSION 360 geprogrammeerd, gesimuleerd en omgezet worden in NC-code.

Via Stichting OOM kunt U zich aanmelden voor een vergoeding voor dezeĀ AUTODESK FUSION 360 OPLEIDING.

E-learning jaarabonnement

U krijgt als deelnemer een jaar lang onbeperkte toegang tot het leerportaal van Pro4CNC. In dit leerportaal zit de bovengenoemde opleiding verwerkt in de vorm van instructievideo's, praktijkoefeningen en beschrijvingen. U hebt ruim de tijd de opleiding af te ronden en uw lestijden flexibel in te delen. Prijs is per jaar per persoon.

Online opleiding

U kuntĀ  via uw PC met internetverbinding online deelnemen aan deze klassikale opleiding. U hoeft niet te reizen naar een opleidingslocatie. Deze opleidingen worden op vooraf ingeplande data en tijden gehouden. De instructeur geeft uitleg en laat u oefeningen uitvoeren om u op te leiden.

De prijs is per dag per persoon.

In-company opleiding

Bij een In-company opleiding komt de instructeur naar uw bedrijfslocatie, waar tot maximaal 8 medewerkers kunnen deelnemen. Cursisten gebruiken daarbij hun eigen PC om praktijkoefeningen uit te voeren.

De prijs is per dag, onafhankelijk van het aantal deelnemers (max. 8 personen)